Olemme Nivalassa toimiva lasialan yritys, jolla on pitkä kokemus ja ammattitaito lasialalta. Toiminta-alueemme on pääsääntöisesti noin 150 km:n säteellä Nivalasta. Meiltä saat kaikki lasialan palvelut saman katon alta, mitä vain keksit kysyä lasista niin apu löytyy meiltä.

Päätuotteenamme on terassilasitukset, parvekelasitukset, lasikatot, -kaiteet, alumiini- ja puurungot sekä kotitalouksien-ja yritysten lasipalvelut. Teemme myös terassien lattiaperustukset. Vaihdamme ja korjaamme myös autojen tuulilasit, olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä autolasiliike. Konelasit leikkaamme asiakkaan toiveiden mukaan.

Meille asiakas on aina tärkein, haluamme palvella asiakasta hänen toiveiden mukaan ja yhdessä suunnitella ratkaisun asiakkaan tarpeille, käymme asiakkaan tarpeet henkilökohtaisesti läpi ja sovimme tarkan toimitusaikataulun. Olemme luotettava yritys joka on sanansa mittainen, sen minkä lupaamme, sen myös toteutamme.

Lasitek Oy on motivoitunut ratkaisemaan asiakkaan ongelmia ja olemme valmiita vastaamaan haasteisiin, keksimään jokaiselle asiakkaallemme heidän tarpeiden mukaiset ratkaisut. Olemme ajan hermolla, pyrimme pitämään tuotteemme sekä ammattitaitomme aina ajan tasalla sekä tarjoamaan asiakkaillemme uusimmat trendit alaltamme.

Tuotteillemme ja asennuspalveluillemme annamme takuun, olemme aina tavoitettavissa.

Lasitek Oy, läpinäkyvän mukavaa palvelua!

Toimipisteemme sijaitsee Nivalan teollisuuskylässä, Veikonväylä 1:ssä. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja toimintaamme Veikonväylälle.